سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تنیس روی میز در اندیشه صعود جهانی (یکشنبه 86/12/5 ساعت 2:16 عصر)

مسابقات جهانی تنیس روی میز در شرایطی از امروز در گوانگجو چین آغاز می شود که تیم ملی تنیس روی میز ایران نا امید از رسیدن به مدال، تنها در اندیشه کسب عناوین جهانی و صعود به دسته های بالاتر است.

به نقل از مهر، شهر گوانگجو در چین از پنجم اسفندماه میزبان چهل و نهمین دوره پیکارهای تنیس روی میز قهرمانی جهان است که با شرکت 107 کشور در بخش مردان و نمایندگان 82 کشور در بخش زنان آغاز می شود.

فدراسیون تنیس روی میز ایران که درسال 1951 با اعزام سه بازیکن (امیر احتشام زاده، پرویز خاموشی، احمد مبارکی) به اتریش، تجربه اولین حضور در رقابت های جهانی بزرگسالان را به دست آورد، این بار تیم ملی این رشته را برای هجدهمین بار عازم این میادین کرده است.

مهران احدی (کاپیتان) و محمد رضا اخلاق پسند با تجربه ترین بازیکنان اعزامی به چین هستند که در رقابت های 2001 ژاپن، 2004 قطر و 2006 آلمان به ترتیب عناوین پنجاه و هفتم، سی و هشتم و چهل و یکم جهان را به دست آوردند.

البته افشین نوروزی نماینده کشورمان در المپیک 2008 پکن که از سال 1380 به جمع ملی پوشان بزرگسال پیوست، پس از قطر و آلمان سومین حضور متوالی خود را در مسابقات جهانی چین تجربه خواهدکرد.

در این میان نوشاد عالمیان پدیده جدید تنیس روی میز کشورمان به همراه زمان ملا بازیکنانی کم تجربه در سطح مسابقات جهانی هستند که برای نخستین بار دراین رویداد مهم شرکت می کنند.

این 5 بازیکن به سرمربیگری فواد کاسب و جونگ این چولدستیار کره ای اش، حدود دو ماه پیش و پس از شرکت در مسابقات انتخابی گردهم آمدند و تا قبل از اعزام تمرینات فشرده ای را پشت سر گذاشتند.

تیم ملی تنیس روی میز ایران در بخش مردان در اولین دیدار از گروه C دسته دوم مسابقات جهانی چین در قالب بازی های تیمی به مصاف اوکراین می روند و سپس با برزیل، بوسنی هرزگوین، لوکزامبورگ و اسلوونی دیدار می کنند.

در صورتی که نمایندگان پسر کشورمان در پایان دیدارهای مرحله مقدماتی جزو سه تیم برتر گروه C باشند دیدارهای خود را برای کسب عنوان بیست و پنجم تا سی و ششم جهان دنبال می کنند در غیر این صورت و اگر تیم چهارم تا ششم جدول باشند باید به یکی  از رده های سی و هفتم تا چهل و هشتم جهان اکتفا کنند.

این در حالیست که مقام نهمی مسابقات 1963 اسلوونی که البته به طور مشترک با سه کشور دیگر به دست آمد و عنوان پنجاه و هفتمی رقابت های 2001 ژاپن بهترین و بدترین مقام هایی است که در میادین جهانی به تنیس روی میز ایران اختصاص داده شده است. 

پینگ پنگ بازان پسر کشورمان که در دوره گذشته پیکارهای جهانی در میان 107 کشور شرکت کننده در جای چهل و هفتم جهان ایستادند در صورتی که در پایان مسابقات یکی از دو تیم اول دسته دوم شوند، مجوز ملحق شدن به جمع 24 تیم برتر دنیا را که در دسته یک بازی می کنند، به دست می آورند.

اما بانوان پینگ پنگ باز ایرانی که توسط جو جونگ هوی از کره جنوبی هدایت شده اند با خاطره ای خوش خود را برای مسابقات جهانی آماده کرده اند.

فدراسیون تینس روی میز ایران در سال های 1965، 1969 و 1973 دختران این رشته را به مسابقات جهانی صربستان، آلمان و مجددا صربستان اعزام کرد اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در سال 2006 اولین حضور زنان پینگ پنگ باز ایرانی در مسابقات جهانی رقم خورد که نتیجه آن صعود از دسته چهارم به دسته سوم دنیا بود.

النا تیتارنکو و ندا شهسواری که در مسابقات آلمان هم حضور داشتند همراه با پریسا صمدی و محجوبه عمرانی‌ به چین رفته اند تا در گروه D دسته سوم و از مرحله مقدماتی با حریفانی از کلمبیا، پرو، نروژ، سان مارینو و بوسنی هرزگوین مسابقه دهند.

دختران تیم ملی تنیس روی میز کشورمان اگر بتوانند پس از دیدار با نمایندگان این کشورها در یکی از رده های اول تا سوم گروه خود جای بگیرند باید برای عنوان چهل ونهم تا شصتم جهان بازی هایشان را ادامه دهند در غیر این صورت و اگر یکی از سه تیم پائین گروه D شوند تنها یکی از رده های شصت و یکم تا هفتاد و دوم جدول جهانی تنیس روی میز به نام آنها ثبت می شود.

زنان پینگ پنگ باز کشورمان هم مانند پسران این رشته اگر موفق شوند در انتهای رقابت ها، خود را به عنوان یکی از دو تیم اول دسته سوم معرفی کنند به دسته ای بالاتر صعود می کنند تا در دوره آتی مسابقات جهانی به عنوان یکی از 24 تیم دسته دوم برگزار کننده دیدارهای خود باشند. 

در مجموع عنوان بیست و پنجم و چهل و نهم بهترین مقامی است که ورزشکاران مرد و زن کشورمان می توانند در رقابت های جهانی چین آن را تصاحب کنند. در واقع بازیکنان ما هیچ فرصتی برای مدال آوری ندارند اما آنها می توانند با ایستادن بر روی این پله ها و یا حتی یک رده پائین تر ، به عنوان پدیده مسابقات پای سندی را امضا کنند که حکم صعودشان به دسته ای بالاتر را صادر می کند و این خود مدالیست برای ورزش و تنیس روی میز ایران، البته از نوعی ویژه و با جنسی متفاوت از طلا، نقره و یا برنز.

حضور شاهرخ شهنازی (رئیس فدراسیون تنیس روی میز)‌ که تا 12 اسفندماه و پایان مسابقات جهانی چین در کنار کاروان تنیس روی میز احساس می شود، می تواند یاری دهنده ملی پوشان ما برای پدیده شدن و دست یابی به این سند و مدال خاص باشد.





 
  • بازدیدهای این وبلاگ ?
  • امروز: 32 بازدید
    بازدید دیروز: 7
    کل بازدیدها: 58249 بازدید
  • درباره من

  • خبرنامه ورزشی
    مهرداد محمدی جعفری
    اینجانب دارای لیسانس تربیت بدنی و دارای مدارک مربی گری فوتبال و شنا و آمادگی جسمانی و گواهی نامه های نجات غریق وآب درمانی می باشم و آماده همکاری با نهادها و سازمانها هستم تلفن تماس:09126190901
  • مطالب بایگانی شده
  • اشتراک در خبرنامه
  •  
  • لینک دوستان من
  • لوگوی دوستان من
  •